Timo Kinnunen
Särkiniementie 16 A 41
70700 Kuopio
Finland

Klikkaa tästä palataksesi takaisin Timon Serverimaailma etusivulle - Click here to return back to the front page of Timos' Serverimaailma homesite

Klikkaa tästä palataksesi Arthur in Live kotisivulle - Click this link to return back to Arthur in Live page

Arttu nuorukaisena - Arthur as an young man

Yksikään presidentti, jolla on springerspanieli, ei voi olla läpeensä paha

Arttu keittiössä

Violetinvärinen lieska silmissään Arttu istuu valmiina mihin tahansa, ja luottamus silmissään - meihin vajavaisiin ja hölmöihin maan vaeltajiin. Keittiö oli Artulle pentuna mieluisa paikka, ja sitä se on vieläkin. Koska Arttu pitää hedelmistä, ja raaoista perunoista, voi sille antaa useammin makupaloja kuin muulloin, ja kun keppiluun jakaa kahtia, saa siitä kahdesti mukavat kicksit – koirankicksit.

Arttu hangella

Springerspanielista on tavattoman vaikeaa ottaa sellaista kuvaa jossa tämä seisoisi ylväänä jotakin komeaa taustaa vasten, koska koira on koko ajan liikkeessä, ja menossa tai tulossa jostakin johonkin. Se on lähes aina huonossa asennossa. Sanotaan, että hännän pitäisi olla suunilleen vaakasuorassa selkälinjan kanssa, mutta heiluva häntä ei ole sitä koskaan. Jokainen uljaaksi aiottu kuva sprinkusta on melkein aina vahinko. Tässä hankikuvassa kuitenkin Arttu kykenee luomaan illuusion paljon isommasta koirasta, vaikka se onkin vasta melkein pentu.

Arttu pöydällä

Aiempi sprinkkumme Vili oli usein pöydällä, ja perinne näyttäisi vain jatkuvan. Tosin isommaksi tultuaan Arttu ei enää pöytäleikkejä leikkinyt, koska on niin paljon kiinnostavampaa nähtävää ja haisteltavaa sekä sisällä -että ulkona. Tärkeämpää on tehdä monimutkaisia temppusarjoja, jotka tavallaan ovat eräänlaista kommunikaatiota, ja vuorovaikutusta. Pöydälle kiipeämisessä vuorovaikutus jää siihen, että sieltä käsketään pois, ja ollaan yrmeän näköisiä, ja mahdollisesti mökötetäänkin, jos liina on uusi, ja varsinkin, jos se on vasta pesty. Kurainen keli ulkona vain tehostaa kiipeilystä saatavaa kielteistä kokemusta.