Timo Kinnunen
Särkiniementie 16 A 41
70700 Kuopio
Finland

Klikkaa tästä palataksesi Timon Serverimaailma kotisivun etusivulle - Click this link to return back to the main page of Timos' Serverimaailma homepage

Klikkaa tästä siirtyäksesi Timon muiden projektien sivulle (Serverimaailma palvelimella) - Click this link to jump to the page of Timos' other projects (Serverimaailma sever)

Timon keskeytynyt piirrosrrojekti - Timos' grraphic pprojecctus intterruptus

Niille, joita tässä maailmassa vielä mikään ylipäätään jaksaa kiinnostaa näitä skeittilautojaan lätisyttäviä pikku mitättömyyksiä, ja tyhjän naurajia, kerrottakoon jo heti kättelyssä, että nämä piirrokset ovat vanhoja, ja tehty aikana jolloin sotia ei käyty aivan lähitienoilla, ja jolloin vielä Suuri Ja Mahtava oli hyvissä voimissa, ja kansojemme ystävyys vain lujittui lujitumistaan. Nyt kun usalaiset ovat lähteneet sooloilemaan oikein tosissaan sotatantereille, käyvät nämäkin profetiat nähtävästi toteen, ja sehän olisi jo aivan naurettavaa - eikö teistäkin?

No, taivaankupu ei murtunutkaan, kuten muuan jyväskyläläisistä professoreista ennusteli, ja vesimiehen aikakin jäi tulematta. Alati lujittuvat Suomen ja Neuvostoliiton suhteet eivät olleetkaan lopulta tärkeitä rauhan tai sodankaan kannalta. Allaolevassa kuvassa näette veli Danielin, joka jäi ilman sisäistä kokemustaan, koska päivänsini ei tuonutkaan miehelle onnea.

Daniel puzikossa


Maakävelijäanimaatio

Maakävelijöiden viimeinen rypistys


Miten tämä sivu toimii - how to work with this page

Klikkaamalla haluamaasi allaolevista pikkukuvista pääset alasivulle, jossa kutakin kuvaa selostetaan tarkemmin, ja näet ssaman kuvan myös suurempana, ja tarkempanakin - When clicking thubnails below you want to see more closely you'll get to a subpage where you find more information of picture in question, and you can see somewhat bigger picture, as well.

Gagarinin, ällistynyt neuvostokosmonautti - Gagarin, a surprised Soviet cosmonaut

Stanleyt, ja heidän salaisuutensa - The top secret secret of Stanleys

Kuin kohtalon sormi - Just as the finger of Fate

USA- parrua kantava amerikkalainen tulevaisuuden sankari - An American hero of future, just carrying on his shoulders a best-quality square timber

Pjotr, Kremlin ällistynyt talonmies - Peter, the surprised caretaker of Kreml

Maakävelijät jälkeen SEN VIIMEISEN SODAN - Terranauts New-Neil, and New Buzzh after THE LAST WAR

Enkelin ilmestys - Angels, they come monthly

Kalifornia, täältä tullaan - California, here I come

Aikavyöhykkeet sekaisin - Mixed Timezones

Sukellusvenepalvelija Toby tarjoilee WSOP konjakkia - Submarine servant Toby with his cognac tray